Bro över vatten i solljus.

Convia, stor proffskompetens i ett nötskal

Våra konstruktörer har gedigen kompetens inom Byggkonstruktion, Byggnadsverk (anläggning) och Reparation/Underhåll. Vi hjälper er med utredningar av betongskador i alla typer av miljöer, såsom balkonger, parkeringshus, reningsverk, broar, kajer och mycket mer.

Projektering av reparationshandlingar för skadade konstruktioner ingår också i vår kompetens.

Om Convia Ingenjörsbyrå

Bolaget startades 2016 av brokonstruktörer och ingenjörer från enheten Bro- och anläggningsunderhåll på Ramböll. Vi utför konstruktionsberäkningar och projektering av konstruktionshandlingar för ombyggnader, nybyggnader och tillbyggnader av huskonstruktioner.

Vi utför även konstruktionsberäkningar och projektering av konstruktionshandlingar för anläggningskonstruktioner såsom kajer, broar och även vattentäta betongkonstruktioner såsom simhallar och vattenverksbassänger m.m. Vi utför temperatursprickberäkningar inför betonggjutningar. Vi har även bygglednings- och projektledningstjänster.

Vad vi gör

Tack vare en liten och smidig organisation kan vi erbjuda er kostnadseffektivitet och flexibilitet som de stora företagen inte kommer i närheten av.

Vår målsättning är att ge er kontroll över- och förståelse kring era konstruktioner. Vi kan arbeta på fast pris eller på löpande räkning med budget. Vi har ett brett kontaktnät med tillförlitliga entreprenörer. Tveka inte, ring! Vi pratar så ni förstår.

En bro byggs.